SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

SKLENITEV POGODBE - NAKUP

Smatra se, da je pogodba med prodajalcem in kupcem opravljena, ko je izvršeno plačilo za naročeno blago. V  trenutku nakupa se prodajalec obvezuje, da bo naročeno poslal kar se da hitro, do kupca naj bi bilo dostavljeno najkasneje v 5 delovnih dneh, razen v primeru višje sile.

V primeru sklenitve predpogodbe oz. t.i. rezervacije, ko kupec kot plačilno sredstvo navede "bančno nakazilo", ki je namenjeno tudi prevzemu in plačilu na lokaciji prevzema, rezervacija za takšna naročila velja 48 ur oz.  2 delovna dneva.

ODSTOP OD POGODBE - VRAČILO IZDELKA

Kupec ima pravico brez obrazložitve v roku 14 dni od prevzema vrniti kupljeno ob pogoju, da se blago nahaja v enakem stanju, kot ga je prevzel. Ob tem ima na voljo dve varianti: vračilo kupnine ali zamenjavo za drugi artikel. V tem primeru odstopa od pogodbe kupec nosi stroške pošiljanja.

ODSTOP OD POGODBE - REKLAMACIJA

V primeru ugotovitve napake oz. reklamacije na kupljeno, ima kupec prav tako pravico do vračila izdelka in povrnitev kupnine oz. zamenjavo za drugi artikel v roku 14 dni. V tem primeru prodajalec nosi stroške pošiljanja.