NAGRADNA IGRA: "POTUJ Z NAMI V ISTANBUL"

Pravila nagradne igre:

 

       Pogoj je nakup v trgovini Ombre. Velja nakup v fizični prodajni, nakup preko spleta, Facebook (FB) strani in Instagram (IG) strani.

       Ob nakupu vsak zainteresirani izpolni prijavnico za sodelovanje v nagradni igri (Priimek in Ime, tel. št., podpis soglasja za obdelavo podatkov). Ob nakupu  mu v polje nakup ­ točke prodajalka vpiše število doseženih točk nakupa (1€ = 1 točka)

       Vsak zainteresirani ima možnost doseči več točk neodvisno od višine nakupa in sicer: naredi sliko ali filmček s kupljenim izdelkom v glavni vlogi, izdelek pa pošlje nam v eni od dosegljivih oblik (MMS, MSNG, mail, Viber, WhatsApp, Telegram). Mi bomo objavili vse vaše prispevke na FB in IG (razen če bi objava kršila kodeks posamezne platforme). S tem bodo bili vaši izdelki dani v oceno ostalim sledilcem naše strani, ki vam bodo lahko s všečkanjem in delitvijo vaše objave pomagali pridobiti dodatne točke. Vsak všeček vašega izdelka vam bo prinesel 1 dodatno točko in vsaka delitev 3 dodatne točke (vsak uporabnik lahko posamezno objavo deli maksimalno 10x, v primeru kršenja pogojev se tekmovalca izloči. Štejejo samo delitve originalne objave Trgovine Ombre.)

       Število nakupov in posledično objav posameznega uporabnika ni omejeno.

       Igra bo potekala v dveh fazah. Prva faza je bila razložena že v prejšnjih točkah. Ob zaključku te faze bomo sešteli dosežene točke posameznih tekmovalcev in 10 najuspešnejših bo nadaljevalo igro v naslednji krog. Ta faza bo poleg zbiranja točk po enakem sistemu kot v prvi fazi, dopuščala tudi dodatno zbiranje točk s pomočjo prijateljev. In sicer bodo vsi, ki bodo v času te faze opravili nakup v naši trgovini, lahko svoje točke poklonili svojemu favoritu, le na to morajo ob nakupu opozoriti prodajalko.

       Zmagovalec je oseba z največjim številom doseženih točk.

Predviden čas trajanja igre:               

1. faza – 4.12.2021-31.12.2021

2. faza – 1.1.2022 – 20.1.2022

Organizator si pridržuje pravico do podaljšanja 2. faze tekmovanja (glede na zanimanje), vendar maksimalno do 31.1. 2022.

Predviden čas koriščenja nagrade: april ali maj 2022, glede na razmere; najkasneje do konca junija 2022.

 

Nagrada vključuje:                           

polet s spremstvom iz Ljubljane ali Zagreba z vključeno

prtljago 30kg+10kg in vključenim obrokom na letalu,

vsi transferji na in iz letališč.

bivanje v hotelu z vključenim samostrežnim zajtrkom. Hotel se bo nahajal v neposredni bližini najpomebnejših znamenitosti in nakupovalnih poti.

 

Organizacija in vodenje ogledov (vključene vstopnine).

Čas trajanja potovanja: 3 – 4 dni.